Houtkunst van Jac Wijnhoven, 2024. Eigen foto
Houtkunst van Jac Wijnhoven, 2024. Eigen foto

Kunst Kijken in de Remigiuskerk in Steenderen

Cultuur

STEENDEREN - Van 9 tot en met 12 mei kunnen liefhebbers in de Remigiuskerk in Steenderen weer kunst kijken, van 11.00 tot 17.00 uur, op zondag vanaf 12.00 uur. 

Er is zoals altijd een gevarieerd aanbod. Veertien kunstenaars laten dan hun werk zien: schilderijen, digitale glaskunst, sieraden, beeldhouwwerk in hout, tassen, keramiek en kunst met bestek. Er is gelegenheid geëmailleerde hangers te maken voor 5 euro, leuk als Moederdag-cadeau.
Ook dit jaar zijn de gastheren en gastvrouwen van de Remigiuskerk aanwezig. Voor wie wil nagenieten van al het moois, zorgen zij voor een kopje koffie of thee met iets lekkers in de zithoek van de kerk.
De Remigiuskerk staat centraal in het dorp, op het prachtig vernieuwde marktplein dat onlangs is geopend. Voor het aanzicht van het dorp is het belangrijk dat deze mooie kerk goed onderhouden wordt. De vrijwilligers van stichting Gelderse Kerken organiseren exposities en andere activiteiten en leveren op die manier een bijdrage aan het onderhoud van het kerkgebouw.
Wie meer wil weten over deze activiteiten of bijvoorbeeld over het huren van de Remigiuskerk, kijkt op de site.


www.remigiuskerksteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant